dimecres, 20 de febrer del 2013

Black Mirror: 2x2 White Bear

White Bear és el segon capítol de l'actual temporada de Black Mirror, el qual va ser emès dilluns per Channel 4 i ja està disponible a la pàgina de Series.ly, amb els seus respectius subtítols.

Aquest capítol comença quan una dona es desperta en una casa i no recorda absolutament res, ni qui és, ni on és ni perquè està allà. Quan surt a l’exterior, es dona compte de que hi ha un seguit de persones emmascarades que la persegueixen per matar-la, i que la gent del voltant en comptes d'ajudar-la, només la graven i li fan fotos, la qual cosa, la descol·loca encara més. Per tant, comença un joc de supervivència on ella és la presa.

Durant tot el capítol connectes amb ella, i pateixes la desesperació que ha de sentir al veure’s perseguida per uns descerebrats, i reps un gran impacte al final d'aquest. Sincerament, aquest episodi et deixa destrossada, és un capítol que realment et fa pensar si això podria arribar a passar, i quan ho negues, no ho fas amb la seguretat que ho hauries de fer. Tot i aquests sentiments, és un capítol impressionant, per això et descol·loca totalment, ja que et fa sentir malament però alhora et fa reflexionar i fer-te mil i una preguntes sobre l’ésser humà i les seves accions. Aquesta sèrie té un do per aconseguir això, i per deixar-te al·lucinat i descol·locat.  

Ara haurem d'esperar fins la setmana que ve, a que el tercer i últim capítol de la temporada sigui emès, el qual s’anomena The Waldo Moment.

Si tenim en compte que la primera temporada eren tres capítols, on el primer tractava sobre la repercussió que pot tenir el ràpid moviment de la informació gràcies a les xarxes socials, és a dir, que en un moment tot el món pot estar informat sobre un esdeveniment concret, i això, no sempre és positiu; que el segon, tractava sobre els shows televisius (realitys), els quals són l’oci d'una força massa de gent; i que el tercer, tractava sobre una tecnologia futurista i realista; no m’estranyaria que el capítol que ens queda per veure estigués relacionat amb com pot afectar la ràpida distribució i compartició de la informació mitjançant les xarxes socials; ja que en el primer capítol d'aquesta temporada es va poder veure una tecnologia futurista, i en aquest, s’ha pogut veure una espècie de reality i d'oci dirigit cap a la població. Tot i així, és simplement una especulació personal que fins que no emetin l’avanç del capítol no podrem comprovar.

A continuació, deixo l'avanç d'aquest capítol, The White Bear:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada