dissabte, 23 de febrer del 2013

Nova novel·la d'Albert Espinosa


Exactament fa un mes que Albert Espinosa va anunciar la publicació d'una nova novel·la seva que sortirà a la venta, aproximadament, dintre d'un mes, per ser més exacta el 21 de març. Aquesta portarà per nom “Brúixoles que busquen somriures perduts”, i serà publicada al mateix temps, tant en català com en castellà. Com podeu veure, l’Espinosa ha seguit amb la seva línia de posar un títol llarg i amb un missatge amagat, per tal de que cada un de nosaltres li busqui el seu significat.

Crec que aquest autor no necessita presentacions, però per si hi ha algú que està una mica perdut, Albert Espinosa és guionista de teatre, de cinema i de televisió, actor de teatre, i director de teatre i de cinema català, a més, de ser escriptor.

Per ara porta tres llibres, “El món groc” (del qual podríem dir que va ambientar l’actual sèrie televisiva Polseres vermelles), “Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo” i “Si tu em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine”. 

Pel que es sap, aquesta nova novel·la tractarà temes com la decepció, la venjança, les segones oportunitats, la maduresa, la sinceritat... Espinosa ja ens té acostumats aquest tipus d'històries i missatges, no podem saber a ciència certa de que tractarà, però el que està clar, és que mitjançant el protagonista i la seva història, ens farà reflexionar i replantejar-nos moltes situacions i sentiments de la nostra pròpia vida, per tot això i més, espero la seva obra amb candeletes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada