divendres, 15 de febrer del 2013

Comença el camí

Feia temps que volia fer-me un Blog, en el seu temps vaig tenir un MSN Space (ara perdut pel ciberespai), després vaig aventurar-me amb el Fotolog (oblidat des de fa temps). Actualment, posseeixo o millor dit, em posseeix ell a mi, un Facebook, i contra tot pronòstic i afirmant durant tot un any que no em faria un Twitter, haig de confessar que vaig caure en les seves mans ja fa temps.

Les xarxes socials ens absorbeixen poc a poc, i encara que col·leccionin un llarg llistat de crítiques negatives, hem de tenir present que també en tenen de positives. Les persones necessitem expressar-nos, no oblidem que som éssers socials, i per tant, si hi ha qualsevol mecanisme que ens proporcioni una eina per socialitzar-nos amb els demés i expressar els nostres pensaments i/o ideologies, en traurem partit i l'utilitzarem segons ens convingui. I imagino que per això, actualment, estic creant aquesta entrada.

Si haig de ser sincera no sé cap a on em portarà, crec que el mateix dia a dia m'anirà guiant i em mostrarà què escriure en futures entrades. Si haig de fer una petita premonició, està clar que el blog es centrarà en coses que em motiven i m'empenten a escriure, per tant, podrà ser qualsevol pensament, filosofada o descomposició mental (digueu-li com vulgueu), entrades sobre llibres llegits o d'un interès particular, entrades sobre sèries o pel·lícules, o inclús, esdeveniments importants o succeïts en l'actualitat.

Per tant, si teniu interès en saber que aportarà aquest espai en el futur, no deixeu de visitar-lo, la porta estarà oberta.



2 comentaris:

  1. Pero quantes entrades portes ja i jo sense adonar-me?! Em puc atribuïr part del merit per haver fet donar la empenta finalment?

    ResponElimina
  2. Jajajja
    És que he tingut molt temps lliure...:P
    Seré bona i et deixaré atribuir-te el 1% del mèrit!!XD

    ResponElimina