divendres, 8 de març del 2013

Dexter: 8ª i última temporada


Dexter és una sèrie policíaca i de suspens, en que la primera temporada es basava en la novel·la de Jeff Lindsay. És una creació de James Manos Jr, i tracta sobre un forense especialitzat en l’anàlisi de les esquitxades de sang que es troben en les escenes dels crims. Aquest treballa en el Departament de Policia de Miami, i tot i que a primera vista sembli un home corrent, en realitat és un psicòpata en sèrie. Però no un psicòpata qualsevol, sinó que des de ben petit el seu pare adoptiu el va ensenyar a seguir un codi, el qual fa que Dexter només mati a assassins i delinqüents que han aconseguit escapar de la justícia.


Per ara s’han emès set temporades, i tot i que en general es pot dir que és una sèrie original i amb una gran qualitat tant en l’argument com en l’actuació, s’ha de confessar que no totes les temporades han estat a la mateixa altura. Crec que és una bona notícia la confirmació de que la següent temporada, que serà la vuitena emesa, serà la definitiva, ja que passa massa sovint que bones sèries han acabat desprestigiades a conseqüència d'un allargament excessiu de la trama. Tot i que trobaré a faltar a un dels meus assassins en sèrie preferits i a l'opening, que per mi és un dels meus predilectes, crec que és el millor i espero que la nova i última temporada, que s’estrenarà en el mes de juny, estigui a l’altura de les circumstàncies i ens regali un final apoteòsic.

Però no tot són notícies amb regust amarg, sinó que Showtime ha aprofitat per donar a conèixer el llançament de dues sèries noves, Masters of Sex, que s’estrenarà al setembre, i Ray Donovan que ho farà just després dels capítols de Dexter.
Personalment, em crida més l’atenció Masters of Sex, i segurament la tindré present per seguir-la, no puc dir el mateix de Ray Donovan, que no m’acaba de cridar l’atenció i que només el temps dirà si l'acabaré visionant o no.

En el següent tràiler podeu veure una mica en què consistirà cada una:


Masters of Sex, està basada en un llibre de Thomas Maier, seran 12 capítols i la seva emissió començarà a finals de setembre. Aquesta sèrie es centrarà en els personatges de William Masters (ginecòleg) i Virginia Johson (psicòloga), que conjuntament realitzaran un estudi sobre la naturalesa de la resposta sexual humana a mitjans dels anys 60, revolucionant així, la manera que tenia la societat nord-americana de veure les relacions de parella en aquella època.

I Ray Donovan, és una sèrie creada per Ann Biderman, composada també per 12 capítols que s'emetran a finals de juny. Aquesta tractarà sobre un home que és contractat pels rics i poderosos de Los Ángeles per tal de que solucioni els seus problemes, tot i ser un expert en aquest tema, tindrà dificultats al afrontar els seus propis maldecaps, ja que inesperadament, el seu pare serà alliberat de presó, atorgant-li a Ray, noves preocupacions a fer front. 

Per tant, ara només queda esperar a que arribi l'estiu, i aquest doni pas al final d'una gran sèrie, i al començament d'altres, que esperem que ens atrapin de la mateixa manera que ho ha fet Dexter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada